Road trip!

Hela morgonen började med att jag var tvungen att väcka Aurora klockan åtta för att mamma skulle till läkaren. Efter doktorn for vi hem och där fick man för att man väckte henne. Ville inte alls ligga på mage med täcket som stöd för att man inte ska rulla över. Tur är det då att det inte är en skrikhals jag har utan bara gnölar!

Sen missade vi då bussen för att en viss person, vi nämner inga namn för Ervin vet vem jag menar! Så det blev 15.00 bussen istället och då hade prinsessan varit vaken sen 11.30 så då var hon ganska trött kan man väl säga. Men inte går det att sova då det är så många snälla människor i bussen som vill prata med mig.

På kvällen var det myskväll med låtsas moffe. Mormor jobbade så hon fick inte vara med till Så Ska Det Låta. Tur är det är en vaken prinsessa så hon lyckades hålla sig vaken tills mormor kom hem. Fredagsmys för en vanlig Svensson innebär OLW och någon form av läsk. För en liten prinsessa innebär fredagsmys så mycket mer. Att få sitta i någons knä och äta på sina händer, det är fredagsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar