fyy mamma

Fick skäll av fröken Dahlberg för att jag inte uppdaterat så flitigt :P Har bara varit så mycket att göra. Bebban och mamma har varit i Östersund på 40 års partay, Flickan brås dock inte på sin mamma utan ville väldigt gärna vara vaken hela kvällen tills mamma också gick och la sig halv två!! Fick dock en väldigt fin bild på flickan i sina fest kläder. Hon behövde då aldrig frysa iaf då hon fick ha mammas täcke i vagnen i brist på filt.



Hela resan gick jätte bra hon var lite grinig en gång på vägen ner så vi stannade en gång extra för att ge hon mat. Annars gick allt fin fint :D Hittade även en tutte som hon faktiskt gillar, måste bara åka till Ösund varje gång det ska inhandlas tuttar för dom vill inte beställa hem dom på Barnens hus i Luleå.

Hann ju även med en tripp på zoo men den var inte mycket att hänga i julgranen. De gjorde reklam för djur dom inte ens hade och hade dessutom fel bilder på djuren i hagarna. Mest besvikna var vi över att det inte fanns några sälar, vem har inte sälar på sin djurpark liksom....Fanns iaf vissa djur som var värda att titta på.





Nu ska vi ta en promenad i solskenet eftersom pappa jobbar till 01.00 ikväll... puss på honom.

1 kommentar:

  1. Woohoooo ;)
    Skönt att ni hade det bra där, nu skulle ni bara varit hit ;) och eftersom jag fick blogginlägget så... hmm... kasnke jag kan få en visit också ;) haha Puss

    SvaraRadera