Nu får man skämmas

Har varit riktigt usel på att uppdatera bloggen nu. Skulle kunna skylla på sjukdom men det vore en mindre lögn. Sanningen är faktiskt att vi har haft annat för oss + att vi faktiskt varit sjuka båda två. Aurora hade först en febersväng och åkte sedan på magsjuka och mamma åkte på feber + att hon nu har ont i halsen. Ervin har också känt sig lite hängig så han har däckat på golvet på morgonen när han skulle ta hand om Aurora.
Stackars lilla Frida som var och hälsade på förra helgen åkte på magsjukan men ingen annan i vår familj.

Var ju och hade 11 månaders kontroll för någon vecka sen och jag tyckte ju att Aurora hade blivit så stor att jag börjat använda 80 på alla kläder och har snart sålt allt 74 jag ej ville ha kvar. Dock hade ju Aurora bara växt 3 mm och gått upp 100 g så hon skulle kunnat ha 74 fortfarande men är ju lite roligare att kunna röra sig i kläderna nu när hon aldrig är still.

Har varit så otroligt fint väder veckan i helgen att vi faktiskt spenderat mycket tid ute på promenad och annat roligt :) Har köpt batterier till kameran så nu kanske den får användas lite tills mamma får ny telefon :)

Idag är Ervin ledig så vi åker till Leos lekland för det är varken fint väder eller varmt ute idag :/

KRAM




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar