Lugnet efter stormen

Igår var det minst sagt STORM på gatan. Träden slog mot fönstret och regnet piskade tack och lov ingen åska!

Uppdatering från helgen. Detta är inte Fridas sommar skulle åka bil men blev buss, kommer hit och glömmer sedan sin laddare när hon åker hem.
Nya outfiten
Aurora däremot har en väldigt bra sommar. Snart kryper nog dock den lilla knodden. I böckerna står det vanligast vid 6-7 månader och tidigast 5 och eftersom hon var varit så himla snabb med allt annat så skulle det ju inte förvåna mig om det sker snart.

Idag har vi haft lite dispyter jag och Aurora. Hon vill rulla när man klär på henne och mamma vill helst att hon ligger still, är så fruktansvärt svårt att sätta på någon som sparkar och rullar ett par sockar!

Smakportionerna går dessutom jätte bra, hon äter 2 matskedar gröt på kvällen och en fjärdedels puré på dagen. Mjölken har då inte börjat sina det är en sak som är säker. Nu bara 9 dagar till nästa koll + sprutor. Ser inte fram emot det....

Snart bättre än Anders
Har även hunnit limma alla sockar så att dom blir "halk fria" får se hur det går. Snart åker vi till restaurangen och hälsar på pappa och farbror och mamma passar på att äta något ;)


Snart äter hon själv


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar