Nyårs

Nyårsafton spenderades på Toscana med trevligt folk. Vi åt kalkon som pappa lagade till och drack lite goda drinkar.Aurora hade en fin rosa prinsess klänning med en vit kofta, jätte söt var hon. Aurora somnade halv åtta i vagnen och vaknade till men somnade om i mina armar så hon fick ligga på golvet. Trodde hon skulle sova hela natten men vaknade halv tolv så även hon fick se fyrverkerier. Sen somnade dock inte lilla flickan om fören 20 över 2 fast än vi åkte bil hem.

Nu flera dagar har hon varit en riktig liten envis åsna, vill inte alls sova så får kämpa i flera timmar. Ervin tog natten igår och då hon vaknade fick hon sova i vagnen och då vaknade vi av att hon hade tagit sig ur selen och stod upp och pratade med oss. Paniken spred sig men hon fick välling och somnade sedan om på pappas arm. Vaknade halv 11 och vi åkte till restaurangen där jag varit fast hela dagen utan telefon. Kändes som en evighet att komma hem till den igen.

Vi har ju även för er som missat det köpt ny vagn som är lite behändigare för mig så jag slipper lyfta tungt hela tiden. En svart Bozz med röda och silvriga ränder.



KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar