Oturs helgen

Fredag hade vi det mysigt med Sandra och när jag kom hem på kvällen så vaknade A 17 000 gånger hela tiden och hade svårt att andas. Ringde in till sjukvårds-rådgivningen som tyckte att jag skulle avvakta. Ja vi somnade vid fem tiden på morgonen och vid sju åtta tiden någon gång kom Anders och tog henne. Fick sova lite till men blev sedan väckt igen så när A vaknade åkte vi till akuten. Där fick hon andas adrenalin och lite luft för att vidga luftrören. Sen sa den rara läkaren att vi skulle komma in igen innan hon skulle sova. Sagt och gjort åkte hem igen och firade Anders sen in till sjukan för lite mer inhalering. Skrek som en stucken gris av ilska över masken så hon somnade på min arm. Lyckades få på henne overall, in i bilen, ut ur bilen upp till sängen och av med overallen utan att vakna. Då är man slut som artist :P

Söndag var våffeldagen så Johan och Lena kom förbi med terroristerna. A fick en jätte fin prinsess klänning av Kasper. Våfflor var en stor succé tyckte A som faktiskt åt en hel våffla trots trånga luftvägar. Resten av dagen blev bara att ta det lugnt med trevlig sällskap.


Nu är vi tillbaka i Luleå och ska bara ta det lugnt idag också för nu har även jag åkt på något. Ont i halsen som skrutt, får kanske sno lite av A:s medicin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar